Jak ukisić całą kapuścianą głowę? (A nuż, widelec/Trójka)
Jak ukisić całą kapuścianą głowę?
2016-10-05, 14:10 | aktualizacja 2016-11-09, 20:11
- To trywialnie proste - przekonuje Michał Bonarowski, pasjonat gotowania.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania, w którym gość Trójki zdradza sposób na ukiszenie całych główek kapusty i mówi, o czym warto wiedzieć, zanim zabierzemy się do pracy.
Z kolei autorka programu poleca przepis na gołąbki wykonane właśnie z kiszonej kapusty. Pamiętajmy: kiszonki to podstawowy składnik w naszej kuchni w sezonie na przeziębienia.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Michał Bonarowski (pasjonat gotowania)
Data emisji: 5.10.2016
Godzina emisji: 11.13
mk