Przepis na pysznego burak-burgera

  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Mail
Przepis na pysznego burak-burgera
- Burak jest bardzo wdzięcznym warzywem, trudno zepsuć potrawy, których jest składnikiem - uważa rozmówczyni Katarzyny PruchnickiejFoto: Glow Images/East News

- To jest połączenie smaków. Wygląda jak mięso, a smak ma burgerowo-słodkawy - tłumaczy Urszula Gronowska, współwłaścicielka baru wegańskiego "W gruncie rzeczy".

Posłuchaj

Urszula Gronowska dzieli się przepisem na burak-burgery (A nuż, widelec/Trójka)
+
Dodaj do playlisty
+

Rozmówczyni Katarzyny Pruchnickiej tłumaczy, na czym polega sukces burak-burgerów, po które klienci chętnie wracają. Dzieli się kilkoma ważnymi wskazówkami dotyczącymi sposobu przygotowania tego dania.

Katarzyna Pruchnicka podaje natomiast dokładne proporcje wszystkich składników. Przyda się kasza jaglana, pestki słonecznika oraz cebulka...

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadziła: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Urszula Gronowska (współwłaścicielka baru wegańskiego "W gruncie rzeczy")
Data emisji: 30.04.2015
Godzina emisji: 11.15

fbi

Polecane