Czas na schab po florencku!

- Schab po florencku to najlepszy schab tego świata - przekonuje Flavia Borawska, młoda i zdolna szefowa kuchni.

Czas na schab po florencku!

(Zdjęcie ilustracyjne)

Foto: Brent Hofacker/Shutterstock.com

Czas na schab po florencku! (A nuż, widelec/Trójka)
+
Dodaj do playlisty
+

Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania audycji, w której rozmówczyni Katarzyny Pruchnickiej zdradza, jak przygotować to danie. Z kolei autorka audycji mówi o pewnym napoju, którego smak przenosi ją do słonecznej Toskanii.

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi:
Katarzyna Pruchnicka
Gość:
Flavia Borawska (szefowa kuchni)
Data emisji:
22.03.2017
Godzina emisji:
11.13

mk/ei