Kto marzy o gwiazdce Michelin i czapce Gault&Millau? (A nuż, widelec/Trójka)
Kto marzy o gwiazdce Michelin i czapce Gault&Millau?
Czym się kierować przy wyborze restauracji? Jeśli opiniami, to czyimi? W tym odcinku audycji mówiliśmy o tym, co jest oznaką prestiżu dla samych szefów kuchni.
Danie serwowane w jednej z prestiżowych restauracji
Foto: Flickr/Javi Vte Rejas
Dodaj do playlisty
Jak przyznawane są nagrody? Czy inspektorzy Michelin albo Gault&Millau to Polacy i czy zamawiając jedzenie w odwiedzanej przez siebie restauracji ujawniają cel wizyty? Kulisy zdradzaliśmy w audycji. Zachęcamy do wysłuchania nagrania.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Rafał Hreczaniuk (szef kuchni)
Data emisji: 14.12.2016
Godzina emisji: 11.16
fbi/mk