Jak ukisić całą kapuścianą głowę? (A nuż, widelec/Trójka)
Jak ukisić całą kapuścianą głowę?
- To trywialnie proste - przekonuje Michał Bonarowski, pasjonat gotowania.
Kapusta jest bogata w witaminy, dlatego warto ją jeść jesienią
Foto: auntmasako/Pixabay.com/Public Domain
Dodaj do playlisty
Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania, w którym gość Trójki zdradza sposób na ukiszenie całych główek kapusty i mówi, o czym warto wiedzieć, zanim zabierzemy się do pracy.
Z kolei autorka programu poleca przepis na gołąbki wykonane właśnie z kiszonej kapusty. Pamiętajmy: kiszonki to podstawowy składnik w naszej kuchni w sezonie na przeziębienia.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Michał Bonarowski (pasjonat gotowania)
Data emisji: 5.10.2016
Godzina emisji: 11.13
mk