Jak przygotować jagnięcinę idealną? (A nuż, widelec/Trójka)
Włoska, świąteczna jagnięcina
Właśnie teraz jest czas, żeby dobrze zaplanować wielkanocne menu. Może nas to uchronić przed przygotowaniem zbyt dużej ilości jedzenia.
Smakowita jagnięcina, w sam raz na świąteczny stół
Foto: pixabay.com/Andy333
Dodaj do playlisty
Robiąc listę dań świątecznym może warto wyjrzeć poza listę dań z Polski. Proponujemy przepis na włoską, świąteczną jagnięcinę.
Zapraszamy do wysłuchania audycji, w której włoski kucharz Marco Ghia zdradza przepis na przygotowanie tej potrawy.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Marco Ghia (kucharz)
Data emisji: 17.03.2016
Godzina emisji: 11.15
mp