W oczekiwaniu na sezon na rydze (A nuż, widelec/Trójka)
Lepszy rydz niż... wszystko inne!
2019-10-10, 11:10 | aktualizacja 2019-10-10, 12:10
– Czekam na sezon na rydze. Rydz nie dla wszystkich jest wykwintnym grzybem, ale w moim domu to absolutny majstersztyk – zdradza Marcin Duda, autor bloga kulinarnego "Fatalny Facet".
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
– Polecam łączyć rydze usmażone na patelni z dobrym pieczywem lub z podpłomykiem. Pojechałem specjalnie do mojej babci i przygotowałem jej te rydze – przez piętnaście minut nie mówiła nic, tylko jadła. Była zachwycona, szczęśliwa. Cisza była największym sukcesem – opowiada bloger.
Jak przygotować rydze na patelni? Dlaczego nie warto ich dusić? Odpowiedzi na te pytania znajdą Państwo, słuchając dołączonego nagrania audycji.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Marcin Duda (autor bloga kulinarnego "Fatalny Facet")
Data emisji: 10.10.2019
Godzina emisji: 11.32
kr