Wyjątkowy rosół z kolendrą (A nuż, widelec/Trójka)
Kolendra – sposób na urozmaicenie wielu dań
2019-01-17, 12:01 | aktualizacja 2019-01-18, 19:01
Kolendra wzbogaca swoim aromatem smak licznych potraw. Świetnie sprawdza się jako dodatek do mięs i sałatek.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
– Kolendra w listkach jest bardziej esencjonalna. Ta w ziarnach też nadaje się do wielu potraw, ale jest znacznie łagodniejsza – mówi Samar Khanafer, ekspertka kuchni bliskowschodniej.
Zapraszamy do wysłuchania nagrania, w którym Katarzyna Pruchnicka podaje przepis na wyjątkowy rosół z kolendrą.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Samar Khanafer (eskpertka kuchni bliskowschodniej)
Data emisji: 17.01.2019
Godzina emisji: 11.37
kg/ml