Przepis na pesto z awokado (A nuż, widelec/Trójka)
Awokado – idealny składnik pesto
2017-12-12, 12:12 | aktualizacja 2017-12-12, 19:12
– Jestem zakochana w awokado – wyznaje w Trójce Partycja Dolecka, blogerka kulinarna.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
Awokado jest nie tylko zdrowe, lecz także smaczne. Stanowi doskonały dodatek do niezliczonej ilości potraw, jak również bazę wielu dań.
W kolejnym odcinku audycji "A nuż, widelec" podpowiadamy naszym słuchaczom, jak wykorzystać ten owoc podczas przygotowywania pesto.
– To jest jedno z moich ulubionych dań. Jest kojące i sycące – zapewnia na antenie Partycja Dolecka i wyjaśnia, jak krok po kroku przygotować tę pyszną potrawę.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Partycja Dolecka (blogerka kulinarna)
Data emisji: 12.12.2017
Godzina emisji: 11.15
iwo/mk