Właśnie za to lubimy blogi kulinarne

  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Mail
Właśnie za to lubimy blogi kulinarne
Blogi kulinarne stają się coraz bardziej popularneFoto: StockSnap/pixabay

- Blog jest serialem. Przyzwyczajamy się do autorów, to pewien rodzaj przywiązania czy przyjaźni - mówi o blogach kulinarnych dziennikarka i pisarka Agnieszka Drotkiewicz.

Posłuchaj

Oto za co lubimy blogi kulinarne (A nuż, widelec/Trójka)
+
Dodaj do playlisty
+

Dodatkowo blogi są interaktywne - można napisać do autora, dostać odpowiedź, wpłynąć na treść wpisu.

Blogów kulinarnych jest coraz więcej, ponieważ potencjalni twórcy czują się ośmieleni tym, że autor bloga nie musi mieć specjalistycznego wykształcenia czy dużego doświadczenia gastronomicznego.

Które blogi Agnieszka Drotkiewicz ceni najbardziej i za co? Opowiada o tym w nagraniu audycji.

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi:
Katarzyna Pruchnicka
Gość:
Agnieszka Drotkiewicz (pisarka, dziennikarka)
Data emisji:
 18.01.2017
Godzina emisji:
11.23

fbi/ei

Polecane