Zupa z dyni, czyli jesienny detoks (A nuż widelec/Trójka)
Zupa z dyni, czyli jesienny detoks
2016-10-13, 13:10 | aktualizacja 2016-10-13, 15:10
- W dobie szybkiego życia, gotowanie jednogarnkowych dań jest czymś, co bardzo skraca czas w kuchni - mówią autorki książki "Zupowy detoks" Urszula Mijakowska i Monika Stachura.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
Zupy działają nie tylko na ciało, mogą też poprawić nastrój. - Słodki smak zwykle poprawia nam samopoczucie. Nasze zupy są także źródłem węglowodanów. One zapewniają i poczucie sytości, i dobry nastrój - mówią Urszula Mijakowska i Monika Stachura.
Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania audycji, w której autorki książki opowiadają o swoim przepisie na jesienną zupę z dyni.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Urszula Mijakowska i Monika Stachura (autorki książki "Zupowy detoks")
Data emisji: 13.10.2016
Godzina emisji: 11.15
mp/mk