Sztuka jedzenia: dziecko i kuchnia

  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Mail
Sztuka jedzenia: dziecko i kuchnia
Wartościowe posiłki są ważne dla rozwoju dzieciFoto: pixabay.com/avitalchn

- By gotować smacznie, trzeba zwracać uwagę na produkty. Mamy szczęście, że mieszkamy w Polsce i możemy korzystać z tego, co w danym momencie smakuje najlepiej - mówią Katia Roman-Trzaska i Paweł Trzaska.

Posłuchaj

Sztuka jedzenia: dziecko i kuchnia (Godzina wychowawcza/Trójka)
+
Dodaj do playlisty
+

Goście Katarzyny Pruchnickiej to pasjonaci jedzenia, miłośnicy gotowania, prowadzący szkołę gotowania dla dzieci Little Chef.

- Trzeba mieć plan, żeby dobrze karmić rodzinę. Staram się opracowywać i rozpisywać takie menu, by robić podwójne ilości potraw i je zamrażać. Robię to po to, żeby mieć dobry obiad w domu, w momencie gdy nie mam weny - dodaje Katia Roman-Trzaska.

Zapraszamy do wysłuchania audycji, w której rozmawialiśmy także o akcji "Kobiecość w obiektywie", oswajającej z kobietami karmiącymi piersią w miejscach publicznych oraz o książce "Bajki filozoficzne" Michela Piquemala.

***

Tytuł audycji: Godzina wychowawcza
Prowadzi:
Katarzyna Pruchnicka
Goście: Katia Roman-Trzaska i Paweł Trzaska (pasjonaci jedzenia, prowadzący szkołę Little Chef), Justyna Walczak (promotorka karmienia piersią), Anna Łukasik (Wydawnictwo Muchomor)
Data emisji: 16.08.2016
Godzina emisji: 0.05

mp/ei

Polecane