Młode warzywa, czyli przepisy na grupę towarzyską
2016-07-21, 14:07 | aktualizacja 2016-07-21, 16:07
Młode warzywa to eksplozja witamin i smaku. Dlatego wystarczy kilka prostych sztuczek, żeby przygotować z nich smakowite dania.
Posłuchaj
Agnieszka Kręglicka i Katarzyna Pruchnicka mówią o przepisach na warzywa (A nuż, widelec/ Trójka)
Dodaj do playlisty
Restauratorka Agnieszka Kręglicka przekonywała w Trójce, że lato to czas prostych przepisów. - Traktowałabym wszystkie młode warzywa jako grupę towarzyska. Można je podawać razem i łączyć w dowolnych kombinacjach - przyznała, zdradzając kilka sprawdzonych pomysłów.
Prowadząca audycję Katarzyna Pruchnicka dorzuciła do tego sposoby na nieoczywiste wykorzystanie cukinii. Zapraszamy do słuchania i wspólnego gotowania.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Agnieszka Kręglicka (restauratorka)
Data emisji: 21.07.2016
Godzina emisji: 11.12
ei/mk