Kwiaty cukinii - wdzięczny dodatek do pysznych dań (A nuż, widelec/Trójka)
Kwiaty cukinii - wdzięczny dodatek do pysznych dań
2016-06-01, 15:06 | aktualizacja 2016-06-01, 22:06
Najlepsze są świeżutkie, zerwane o świcie. Ale nawet jeśli nie mamy do takich dostępu, to po kilku godzinach leżenia na półce straganu kwiaty cukinii też powinny być przepyszne...
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
Można zrobić z nimi tartę, można je nadziać, można też wykorzystać jako dodatek do zupy koperkowej... O tym wszystkim opowiada w audycji Agnieszka Kręglicka. Zachęcamy do wysłuchania nagrania.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Agnieszka Kręglicka
Data emisji: 1.6.2016
Godzina emisji: 11.15
fbi/mp