Krótki sezon na szparagi. Jak go wykorzystać? (A nuż, widelec/Trójka)
Krótki sezon na szparagi. Jak go wykorzystać?
2016-05-18, 15:05 | aktualizacja 2016-05-18, 15:05
W "A nuż, widelec" namawiamy do jedzenia szparagów i podajemy kilka sprawdzonych sposobów na ich przygotowanie.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
Warto skorzystać z porad Katarzyny Pruchnickiej i jej rozmówczyni, Marty Dymek, ponieważ sezon na te niezwykle smaczne warzywa jest bardzo krótki, a mrożone szparagi nie nadają się do jedzenia...
Katarzyna Pruchnicka poleca też nietypowe zestawienie: szparagi z truskawkami, a Marta Dymek podpowiada, z jakimi olejami szparagi smakują najlepiej.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Marta Dymek
Data emisji: 18.05.2016
Godzina emisji: 11.16
fbi/ei