Szparagi, czyli zieleń wraca do kuchni! (A nuż, widelec/Trójka)
Szparagi, czyli zieleń wraca do kuchni!
Na straganach zaczyna się coraz bardziej zielenić, a z ziemi wychylają się już pierwsze zielone szparagi.
Sezon na świeże szparagi jest krótki
Foto: pixabay.com/Taken
Dodaj do playlisty
A jakie szparagi lubi najbardziej szef kuchni restauracji Gar Jakubiaka? - Od surowych z ekologicznej uprawy, przez szparagi w omlecie, po gotowany bukiet tych warzyw - mówi Tomasz Jakubiak i podsuwa kilka pomysłów, prosząc słuchaczy, by "nie znęcali się zbytnio nad szparagami".
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Goście: Tomasz Jakubiak (szef kuchni)
Data emisji: 21.04.2016
Godzina emisji: 11.17
mk/ei