Tamagoyaki, czyli pożywny japoński omlet (A nuż, widelec/Trójka)
Tamagoyaki, czyli pożywny japoński omlet
2016-03-09, 18:03 | aktualizacja 2016-03-10, 15:03
- Ten japoński omlet jest bardzo szybki i prosty do zrobienia, idealny do zabrania do pracy na lunch - mówi Grażyna Bober-Bruijn, autorka książki "Pyszne do pudełka".
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
Oto kolejny pomysł na danie, które można wziąć ze sobą do pracy - taki domowy prowiant zabierany do biura stał się ostatnio bardzo popularny, również dzięki wszelkim pudełkom i termosom specjalnie do tego celu przeznaczonym.
Zapraszamy do wysłuchania nagrania audycji, w której Grażyna Bober-Bruijn podaje przepis na tamagoyaki i mówi, z jakimi dodatkami dobrze się on komponuje.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Grażyna Bober-Bruijn (autorka książki "Pyszne do pudełka")
Data emisji: 9.03.2016
Godzina emisji: 11.15
mk/mp