Gość Katarzyny Pruchnickiej o zdrowej i smacznej kaszy jaglanej (A nuż, widelec/Trójka)
Jak smacznie przyrządzić kaszę jaglaną?
2016-02-25, 14:02 | aktualizacja 2016-02-25, 14:02
Kasza jaglana jest bardzo zdrowa, ale nie każdemu odpowiada jej zapach i smak. Na szczęście jest sposób, żeby zminimalizować jej naturalną goryczkę.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
Jak to zrobić? W Trójce opowiada o tym Katarzyna Jankowska, autorka książek "Mama alergika gotuje". Ekspertka podaje na naszej antenie przepis na koptyka z kaszy jaglanej i dyni. Zapraszamy do wysłuchania audycji.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Katarzyna Jankowska (autorka książek "Mama alergika gotuje")
Data emisji: 25.02.2016
Godzina emisji: 11.16
mp/iwo