Jedzenie z pudełka, czyli jak jeść smacznie w pracy ( A nuż widelec/Trójka)
Jedzenie z pudełka, czyli jak jeść smacznie w pracy
Coraz bardziej popularne staje się zabieranie ze sobą do pracy w pudełku obiadu. Co warto jeść w biurze, a czego lepiej unikać?
Jaki posiłek warto zabrać z sobą do pracy?
Foto: Glow Images/East News
Dodaj do playlisty
W biurach coraz częściej powstają miejsca, gdzie można podgrzać i zjeść posiłek. Na rynku nie brakuje pudełek do przechowywania i transportowania żywności. Nic zatem nie stoi na przeszkodzie, żeby przygotować sobie obiad do pracy.
Na co warto zwrócić uwagę? Jakie przepisy sprawdzą się najlepiej? O tym w rozmowie z Katarzyną Pruchnicką mówi autorka książki "Pyszne do pudełka" Grażyna Bober-Bruijn.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Grażyna Bober-Bruijn (blogerka, autorka książek kulinarnych)
Data emisji: 21.01.2016
Godzina emisji: 11.15
mk/ei