Przepis na zupę minestrone (A nuż, widelec/Trójka)
Minestrone - włoska zupa na bazie pomidorów
2015-12-03, 12:12 | aktualizacja 2015-12-03, 13:12
Minestrone to jesienna zupa jarzynowa. - To naprawdę proste danie, które każdemu się uda - zapewnia Katarzyna Pruchnicka.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
W audycji "A nuż, widelec" przepis na minestrone podaje naszym słuchaczom autorka książek kulinarnych Grażyna Bober-Bruijn. - Można do tej zupy dodać wszystko, co ma się w lodówce - podkreśla, po czym zdradza, jakie dodatki i w jakich proporcjach dodaje do swojej ulubionej wersji włoskiego dania.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Grażyna Bober-Bruijn (autorka książek kulinarnych)
Data emisji: 3.12.2015
Godzina emisji: 11.15
iwo/ei