Gorgonzola, awokado, grzanki i ... niebiański smak (A nuż, widelec/Trójka)
Gorgonzola, awokado, grzanki i... niebiański smak
Przed Państwem avocado con queso - danie rozgrzewające, przywracające wiarę w smak, nie tylko dań, ale nawet smak życia i przyjemności zmysłowe. Jest kaloryczne, sycące i gorące...
Dodaj do playlisty
Do przygotowania avocado con queso będziemy potrzebować śmietankę 36%, ser gorgonzola, dwa owoce awokado i tosty (najlepiej czosnkowe) z bagietki. A o tym, jak przygotować całość, opowiada w "A nuż, widelec" Piotr Grajewski z restauracji Blue Cactus.
W audycji wyjaśniamy też, jak wybierać awokado i jakie bardzo szybkie i pyszne danie obiadowe można przygotować z sera gorgonzola, włoskich gnocchi i śmietanki.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Piotr Grajewski (Restauracja Blue Cactus)
Data emisji: 23.09.2015
Godzina emisji: 11.15
fbi/mk