Gorgonzola, awokado, grzanki i... niebiański smak

  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Mail

Przed Państwem avocado con queso - danie rozgrzewające, przywracające wiarę w smak, nie tylko dań, ale nawet smak życia i przyjemności zmysłowe. Jest kaloryczne, sycące i gorące...

Posłuchaj

Gorgonzola, awokado, grzanki i ... niebiański smak (A nuż, widelec/Trójka)
+
Dodaj do playlisty
+

Do przygotowania avocado con queso będziemy potrzebować śmietankę 36%, ser gorgonzola, dwa owoce awokado i tosty (najlepiej czosnkowe) z bagietki. A o tym, jak przygotować całość, opowiada w "A nuż, widelec" Piotr Grajewski z restauracji Blue Cactus.

W audycji wyjaśniamy też, jak wybierać awokado i jakie bardzo szybkie i pyszne danie obiadowe można przygotować z sera gorgonzola, włoskich gnocchi i śmietanki.

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Piotr Grajewski (Restauracja Blue Cactus)
Data emisji: 23.09.2015
Godzina emisji: 11.15

fbi/mk

Polecane