Książki z przepisami - zaproszenie do kulinarnych eksperymentów

  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Mail
Książki z przepisami - zaproszenie do kulinarnych eksperymentów
Na rynku wciąż pojawiają się nowe książki kulinarne. Na które z nich warto zwrócić uwagę? (zdjęcie ilustracyjne)Foto: pixabay/condesign

W dniach 24-26 lipca w Warszawie odbędą się 3. Targi Książki Kulinarnej. O imprezie opowiada w Trójce jej organizatorka Marta Gessler.

Posłuchaj

Marta Gessler opowiada o 3. Targach Książki Kulinarnej (Do południa/Trójka)
+
Dodaj do playlisty
+

- Hasłem tegorocznych targów jest "doświadczenie". Doświadczenie rozumiane jako wiedza kulinarna i umiejętności, którymi możemy się dzielić. Ale jest też drugi wymiar tego określenia. Chodzi o doświadczenie jako eksperymentowanie, doświadczenie jako doświadczanie - mówi w audycji "Do południa" Marta Gessler.

Restauratorka opowiada słuchaczom Trójki o zbliżających się targach i zdradza, czyje przepisy ją inspirują.

***

Tytuł audycji: Do południa
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Goście: Marta Gessler (restauratorka, organizatorka Targów Książki Kulinarnej)
Data emisji: 30.06.2015
Godzina emisji: 10:20

iwo/mk

Polecane