Przepisy na kwiaty cukinii i inne młode warzywa (A nuż, widelec/Trójka)
Kwiaty cukinii - lekkie warzywne delicje
2015-06-24, 14:06 | aktualizacja 2015-06-24, 17:06
- Kwiaty cukinii najlepiej kupować o świcie, można je potem smażyć w delikatnym naleśnikowym cieście - zachęca Agnieszka Kręglicka.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
Już za chwilę początek wakacji, będzie więcej czasu na gotowanie, podróże kulinarne, smakowanie nowości i lekką warzywną kuchnię.
Agnieszka Kręglicka radzi w audycji, jak w łatwy, szybki i pyszny sposób korzystać z warzywno-owocowej obfitości straganów: fasolki szparagowej, bobu, młodych soczystych buraczków, ziemniaków, marchewek, czereśni, truskawek i cukinii, przy których można znaleźć kwiaty.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Agnieszka Kręglicka
Data emisji: 24.06.2015
Godzina emisji: 11.15
fbi/ei