Reklama

reklama

Jajecznica i parmezan w wersji wegańskiej

  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Mail
Jajecznica i parmezan w wersji wegańskiej
Jajecznica to doskonały pomysł na smaczny i pożywny posiłek. Kak się okazuje, można ją przyrządzić w wersji wegańskiej (zdjęcie ilustracyjne)Foto: pixabay/fuji01

Pomysł na pyszne śniadanie? Jajko na miękko, jajecznica albo omlet. Posiłkami przyrządzonymi na bazie dań zajadają się wszyscy. Także… weganie.

Posłuchaj

Jajecznica i parmezan w wersji wegańskiej (A nuż, widelec/Trójka)
+
Dodaj do playlisty
+

W audycji "A nuż, widelec" współwłaścicielka bistro "W Gruncie Rzeczy" Urszula Gronowska podaje przepis na wegańską jajecznicę.

Słuchacze Trójki dowiadują się także, że weganie nie muszą rezygnować z parmezanu. Sposób na przygotowanie wegańskiej wersji tego pysznego i aromatycznego dodatku do wielu dań podaje na antenie Katarzyna Pruchnicka.

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Urszula Gronowska (współwłaścicielka bistro "W Gruncie Rzeczy")
Data emisji: 18.06.2015
Godzina emisji: 11.15

iwo/mk

Polecane