Jajecznica i parmezan w wersji wegańskiej (A nuż, widelec/Trójka)
Jajecznica i parmezan w wersji wegańskiej
2015-06-18, 15:06 | aktualizacja 2015-06-18, 19:06
Pomysł na pyszne śniadanie? Jajko na miękko, jajecznica albo omlet. Posiłkami przyrządzonymi na bazie dań zajadają się wszyscy. Także… weganie.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
W audycji "A nuż, widelec" współwłaścicielka bistro "W Gruncie Rzeczy" Urszula Gronowska podaje przepis na wegańską jajecznicę.
Słuchacze Trójki dowiadują się także, że weganie nie muszą rezygnować z parmezanu. Sposób na przygotowanie wegańskiej wersji tego pysznego i aromatycznego dodatku do wielu dań podaje na antenie Katarzyna Pruchnicka.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Urszula Gronowska (współwłaścicielka bistro "W Gruncie Rzeczy")
Data emisji: 18.06.2015
Godzina emisji: 11.15
iwo/mk